Important

1) Inainte de a va inscrie online va rugam sa cititi cu multa atentie Regulamentul si celelalte sectiuni ale pagini oficiale maratonulargonautilor.ro
2) Prin inscriere, plata si participare fiecare concurent confirma ca a citit, inteles si acceptat conditiile Regulamentului, isi asuma riscurile care decurg din participarea la Maratonul Argonautilor si sunt responsabili pentru propriile actiuni care ar trebui sa tina cont de circumstante relevante ca: schimbarea vremii, trafic, conditii meteo, zona in care se afla, echipament.
3) Asociatia Sportiva Activ Pontica este o societate civila particulara, asociatie nonprofit, fara activitate economica, competitia Maratonul Argonautilor este o manifestare sportiva pentru amatori si profesionisti a carei organizare si desfasurare este posibila datorita exclusiv a platii taxei de participare, contributiilor sponsorilor si partenerilor de organizare.

-Prin inscriere, plata si participare fiecare concurent confirma ca a citit, inteles si acceptat conditiile prezentului regulament, isi asuma riscurile care decurg din participarea la Maratonul Argonautilor si sunt responsabili pentru propriile actiuni care ar trebui sa tina cont de circumstante relevante ca: schimbarea vremii, trafic, conditii meteo, zona in care se afla, echipament.

- Necitirea cu atenție a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul maratonulargonautilor.ro nu poate fi interpretată ca fiind lipsă de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Maratonului Argonautilor, iar participanții care se înscriu la eveniment fără să cunoască toate informatiile prezentate pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.

-Absenta participantilor de la sedinta tehnica din data de 12 aprilie 2019 ora 18:00 poate duce la necunoasterea unor informatii vitale care pot afecta negativ participarea la concurs. Va rugam sa aflati cele comunicate la sedinta tehnica intrebandu-i pe ceilalti concurenti sau pe organizatori.

- Declaratia de responsabilitate se poate descarca de pe site-ul maratonulargonautilor.ro, fiecare participant o poate completa si înmana organizatorilor la ridicarea kitului.

-Toți participanții sunt obligați să prezinte un act de identitate în momentul ridicarii kitului și să înmâneze organizatorului declarația de responsabilitate (completată și semnată anterior). Prin înscrierea la această competiție, concurenții acceptă automat regulamentul acesteia.

-Validarea inscrierilor va avea loc in 12 aprilie 2019 (cu o zi inaintea competitiei) intre orele 15:00-19:00 si sambata dimineata intre orele 07:00 - 08:00. (locatia va fi in functie de vreme, zona start/sosire in Cheile Dobrogei sau Caminul din localitatea Cheia).

-Pachetul de participare se ridică doar personal pe 12 și 13 aprilie 2019 de către participantul înscris online, pe baza unui act de identitate și al înmânării declarației de participare la eveniment completate și semnate.

-Dacă, la sfarșitul cursei, vor rămane pachete de participare neridicate de concurenți acestea vor fi împarțite în ordine celor înscriși la fața locului, iar apoi voluntarilor concursului.

- Organizatorul poate acorda oricand inscrieri gratuite unor sportivi recunoscuți care doresc să participe la competiție.

- Înainte, în timpul și după concurs se pot face fotografii și materiale video cu concurenții și/sau spectatorii evenimentului. Prin înscrierea și participarea la cursă aceștia accepta implicit ca materialele pot fi folosite de către organizatori în realizarea de clipuri, colaje și/sau alte produse publicitare pentru promovarea concursului, a zonei Cheilor si Gura Dobrogei.
Inapoi