Echipament Maraton/Semimaraton

1) Înainte de a vă înscrie on line vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul și celelalte secțiuni ale pagini oficiale maratonulargonautilor.ro
2) Prin înscriere, plată și participare fiecare concurent confirmă că a citit, înțeles și acceptat condițiile Regulamentului, iși asumă riscurile care decurg din participarea la cursele Competiției Maratonul Argonauților și sunt responsabili pentru propriile acțiuni care ar trebui să țină cont de circumstanțe relevante ca: schimbarea vremii, trafic, condiții meteo, zona în care se află, echipament.
3) Asociația Sportivă Activ Pontica este o societate civilă particulară, asociație non profit, fără activitate economică, competiția Maratonul Argonauților este o manifestare sportivă pentru amatori și profesioniști a cărei organizare și desfașurare este posibilă datorită exclusiv a plății taxei de participare, contribuțiilor sponsorilor și partenerilor de organizare.

Încăltăminte adecvată tip trail-running, bidon minimum 0,33/0.5 litri plin cu lichide la start, haină ploaie/vânt, pantalon lung/scurt, telefon mobil, șapcă/bandană/căciulă, hartă format A4, număr concurs (ultimile vor fi asigurate de organizatori).
Tricou mânecă lungă, manuși, bețe trekking, fluier, folie supraviețuire. În funcție de prognoza meteo, echipamentul obligatoriu se poate modifica (prin renunțare sau adăugare) iar acest lucru va fi anunțat la ședința tehnică.
Inapoi