Echipament Cursa Familiei

1) Inainte de a va inscrie online va rugam sa cititi cu multa atentie Regulamentul si celelalte sectiuni ale pagini oficiale maratonulargonautilor.ro
2) Prin inscriere, plata si participare fiecare concurent confirma ca a citit, inteles si acceptat conditiile Regulamentului, isi asuma riscurile care decurg din participarea la Maratonul Argonautilor si sunt responsabili pentru propriile actiuni care ar trebui sa tina cont de circumstante relevante ca: schimbarea vremii, trafic, conditii meteo, zona in care se afla, echipament.
3) Asociatia Sportiva Activ Pontica este o societate civila particulara, asociatie nonprofit, fara activitate economica, competitia Maratonul Argonautilor este o manifestare sportiva pentru amatori si profesionisti a carei organizare si desfasurare este posibila datorita exclusiv a platii taxei de participare, contributiilor sponsorilor si partenerilor de organizare.

Incaltaminte adecvata tip trail-running, pantalon lung/scurt, bluza cu maneca lunga, haina de ploaie/vant, caciula/bandana/sapca, ochelari protectie, pachet hrana si lichide, numar de concurs si harta format A4 (ultimele doua vor fi asigurate de organizatori).
Manusi, bete trekking, fluier. In functie de prognoza meteo echipamentul obligatoriu se poate modifica (prin renuntare sau adaugare) iar acest lucru va fi anuntat la sedinta tehnica.
Inapoi