Probe si categorii

 

1) Inainte de a va inscrie online va rugam sa cititi cu multa atentie Regulamentul si celelalte sectiuni ale pagini oficiale maratonulargonautilor.ro
2) Prin inscriere, plata si participare fiecare concurent confirma ca a citit, inteles si acceptat conditiile Regulamentului, isi asuma riscurile care decurg din participarea la MARATONUL ARGONAUTILOR si sunt responsabili pentru propriile actiuni care ar trebui sa tina cont de circumstante relevante ca: schimbarea vremii, trafic, conditii meteo, zona in care se afla, echipament.
3) Asociatia Sportiva Activ Pontica este o societate civila particulara ,asociatie nonprofit, fara activitate economica, competitia Maratonul Argonautilor este o manifestare sportiva pentru amatori si profesionisti a carei organizare si desfasurare este posibila datorita exclusiv a platii taxei de participare ,contributiilor sponsorilor si partenerilor de organizare.

 


Concursul se adreseaza celor care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 11 aprilie 2020 si sunt apti medical pentru acest tip de efort. Fiecare participant, indiferent de modul de înscriere, trebuie sã semneze la preluarea numărului de concurs, pe lângă tabelul de participare, preluarea kit-ului de concurs şi o declaraţie de responsabilitate, prin care declară că a fost informat asupra regulamentului, a luat la cunoştinţă, înţelege şi îşi asumă riscurile medicale, juridice şi de alta natură ale participării la Maratonul Argonautilor în calitatea ei de competiţie sportiva. La cursa de Cros se pot inscrie si persoanele sub 18 ani care vor avea implinita varsta de 16 ani pana la data de 11 aprilie 2020, numai cu declaratia de responsabilitate a parintelui/tutorelui, la Cursa Familiei fiecare adult din componenta echipelor va completa declaratia de responsabilitate. Declaratia se va putea descarca de pe adresa www.maratonulargonautilor.ro sau va intra in posesia ei la ridicarea Pachetului de Participare. Neprezentarea unui act de identitate al participantului la validarea înscrierii la faţa locului nu va permite participarea la concurs. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza luarea startului sau continuarea cursei pentru persoanele pe care nu le considera apte, persoane în stare de ebrietate produsă de alcool, droguri sau alte substanţe psihoactive, stare de sănătate alterată vizibil și semnificativ, epuizare fizică sau psihică, echipament total inadecvat.
Categorii Cursa Familiei:
1. Echipele vor fi structurate dupa cum urmeaza: un copil si doi adulti, doi copii si doi adulti, trei copii si doi adulti. Daca o echipa are in componenta 3 copii este obligatoriu ca aceasta sa fie completata cu doi adulti, toate echipele vor avea 2 adulti.
2. Varsta copiilor 7-16 ani, varsta maxima pentru adulti 80 ani, se accepta parinti, bunici, strabunici in echipa familiei.
Inapoi